Comanda Si Plata Dbq

Mentiuni generale:

1. Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt exprimate in Lei si includ TVA (19%).

2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Profesionistului.

3. Profesionistul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de Profesionist pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.

5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Profesionistul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.

6. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul "FINALIZARE" raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat) timp de 1h de la momentul adaugarii in cos. Ulterior acestei ore, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor Profesionistului. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de catre Profesionist. Comanda va fi confirmata de Profesionist prin trimiterea e-mail-ului de confirmare catre Utilizator.

9. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

10. Profesionistul isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor urmatoarele cazuri:

  •          in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete;
  •          in cazul comenzilor plasate intr-un interval de 24h care depasesc insumat cantitatea totala de 15 produse sau in cazul unui volum de comenzi neobisnuit de mare provenit din partea aceluiasi Utilizator intr-un interval de timp;
  •          in cazul in care considera ca, in baza utilizarii abuzive a website-ului de catre Utilizator sau a conduitei Utilizatorului in afara website-ului cu privire la comenzile plasate prin intermediul acestuia, actiunile Utilizatorului ar putea prejudicia in vreun fel Profesionistul.

In aceste cazuri, Profesionistul va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin email, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Modalitati de plata


Plata poate fi efectuată:

• Numerar sau ramburs

• Prin transfer bancar

• Prin intermediul VISA, MASTERCARD, MAESTRO.

  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Plata numerar- ramburs

Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier. . Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

 

Plata online folosind cardul

Plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay. 

Pentru finalizarea tranzacţiei, trebuie să introduceţi datele necesare autorizării tranzacţiei în platorma de plăţi MobilPay. Tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului.

SC SAFIR`94 IMPEX SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.diamond-boutique.ro,

respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

 

Bijuteria Diamond Boutique respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Bijuteria Diamond Boutique se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Bijuteria Diamond Boutique nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor bijuteriei Diamond Boutique, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.

In cazul platii online prin PayPal, bijuteria Diamond Boutique nu suporta comisioanele de conversie valutara sau orice fel de alte comisioane percepute de PayPal

 

Livrarea este GRATUITA la comanda peste 300 de lei si taxata la comenzile mai mici astfel: 15 lei (livrare in Bucuresti) sau 25 lei (livrare in Romania). Cand locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier se platesc taxe suplimentare indiferent de valoarea comenzii. Verificati aria de acoperire: Fan Courier

In plus, trebuie adaugat campul de transport in cosul de cumparaturi care sa se actualizeze cu suma finala, in finctie de locatia de unde este facuta comanda si valoarea
- gratiis (baloare 0) la cos de minim 300 de lei
- 15/25 lei in functie de locatia de unde e plasata comanda. (BUCURESTI SAU TARA)