Despre Diamond Boutique

Diamond Boutique este o afacere de familie; o familie de bijutieri romani care impartasesc dragostea pentru frumos si rafinament si care au o experienta indelungata in creatia de bijuterii. Drumul a fost deschis acum 30 de ani de Marian Alecu, cand incepea sa descopere tainele meseriei de bijutier. Aceasta pasiune s-a transformat ulterior intr-o afacere de familie, creata cu pasi mici dar siguri de Marian si Steluta Alecu: de la un mic atelier s-a ajuns la 2 magazine online, 3 magazine in Bucuresti si prima fabrica din Europa de Est de produs lanturi - lantisoare - bratari din aur.

Pasiunea pentru bijuterii a fost mostenita, astfel ca, in 2004, la varsta de 19 de ani Cristi Alecu, unul dintre baietii familiei Alecu, pleaca sa studieze la Gemological Institute of America si devine cel mai tanar absolvent al institutului din Europa cu titlul de Graduate Gemologist, Accredited Jewelry Professional. Devine astfel singurul gemolog din Romania care a absolvit cursurile de specializare, la sediul GIA din Firenze.

Diamond Boutique comercializeaza exclusiv bijuterii cu diamante si diamante libere. Intr-un spatiu elegant si foarte bine structurat, au fost integrate toate elementele unei afaceri care cere discretie, intimitate si rafinament: zona centrala de prezentare a bijuteriilor, o zona etajata destinata clientilor care doresc mai multe informatii despre bijuterii si diamante si un separeu, retras privirilor, care ofera discretie maxima clientilor fideli.