Decizie nr. 48 DBQ/19.07.2019
Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale
"-10% la Inelele de Logodna si Eternity"


  Art.1. Organizarea promotiei
            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR`94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5 inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.
            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.
            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.
            Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea “-10% la Inelele de Logodna si Eternity”
             Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară in magazinul fizic Diamond Boutique si la comenzile online plasate pe site-urile "www.diamond-boutique.ro" si “www.bijuteriasafir.ro” in limita stocului existent la bijuteriile selectate. Punctul de procesare este:
Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

            Art.2.3. Ultima zi de participare la această campanie este 31.08.2019, orele corespunzatoare sfarsitului de program pentru magazinul sustinator online si a magazinului fizic, cu exceptia situatiei in care campania va fi prelungita.


Art. 3. Produse participante la campanie
            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru produsele marcate prin informarea online si etichetare si se refera la aplicarea unei reduceri de 10%, in perioada promotiei, pentru modelele de inele de logodna si eternity selectate, aflate in stoc
             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online si vizual in magazin cu informatiile despre promotie prezentatate la fiecare produs supus promotiei.

 Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare
             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada  mentionata.
       
Art.5. Modalitate identificare si cumparare.
            Art.5.1. O persoana poate achizitiona unul sau mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii si care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament, in limita stocului disponibil
Art. 5.2 Promotia se aplica la casa de marcat la emiterea bonului fiscal si la emiterea facturii la comenzile online,  in momentul vanzarii produselor  aflate in promotie .

Art.6. Taxe si impozite.
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

Art.8 Litigii. 
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila.

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro, www.diamond-boutique.ro, semnalizare in magazine etc.).

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.
Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante.