Decizie nr. 72 DBQ /19.05.2020
Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale
"OFERTA SPECIALA”

Pana la -25% la bijuterii pentru copii

 

Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR`94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5 inregistrata la registrul comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea:

"Oferta speciala, pana la -25% la bijuterii pentru copii"

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 19 Mai 2020.

Art 2.3 Campania are punctul de procesare magazinul Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, BucurestiArt. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru bijuteriile marcate prin informarea online si etichetare si se refera la aplicarea unei reduceri de pana la 25%din stocul existent si comenzi preluate in perioada promotiei la bijuteriile pentru copii.

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online si vizual in magazin cu informatiile despre promotie prezentate la fiecare produs supus promotiei.

 

Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada  mentionata. Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

Art 5.1 Campania promoţională se desfăşoară pe perioada nedeterminata, in limita stocului existent, la bijuteriile pentru copii selectate in magazinul fizic Diamond Boutique (orele corespunzatoare programului de lucru) si online pe site-ul www.diamond-boutique.ro

Art. 5.2 Promotia se aplica la casa de marcat la emiterea bonului fiscal si la emiterea facturii la comenzile online, in momentul vanzarii produselor  aflate in promotie .Art.6. Modalitate identificare si cumparare.

            Art.6.1. O persoana poate achizitiona unul sau mai multe bijuterii ce fac obiectul acestei promotii si care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament, in limita stocului disponibilArt.7. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. Art.8 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila.Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.diamond-boutique.ro, semnalizare in magazine etc.).Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante.