Decizie nr. 119 DBQ/05.11.2021

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

Reducere pana la 25% la bijuteriile selectate

 

  Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1 Promotia este organizata de SC SAFIR`94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, Sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5 inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2 Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3 Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

 

Art. 2 Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1 Campania promoţională poartă denumirea: Reducere pana la 25% la bijuteriile selectate

Art.2.2 Campania promoţională se desfăşoară pe perioada nedeterminata, pana la epuizarea stocului. Ultima zi de participare la această campanie este nedeterminata, pana la epuizarea stocului, orele corespunzatoare sfarsitului de program pentru magazinul sustinator online si a magazinului fizic.

Art. 2.3 Promotia se desfasoara in magazinul online www.diamond-boutique.ro si urmatoarele magazine fizice:

  • Diamond Boutique (Calea Victoriei 26, Bucuresti)

  • Bijuteria Safir (Iris Titan Shopping Center, Bucuresti)

  • Bijuteria Safir (Calea 13 Septembrie 139, Bucuresti).

Punctul de procesare este magazinul Diamond Boutique din Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

 

Art. 3 Produse participante la campanie

            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru bijuteriile marcate prin informarea online si etichetare. Promotia se refera la aplicarea unei reduceri de pana la 25%din stocul existent la selectia de bijuterii selectate in Sale (Oferta speciala), pana la epuizarea stocului.

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online si vizual in magazin cu informatiile despre promotie prezentate la fiecare produs supus promotiei. Art.4 Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1 De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe bijuterii care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

Art.4.2Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

 

 Art.5 Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

  Art.5.1 Cumparatorul va beneficia de o reducere de pana la 25% din pretul afisat, in limita stocului disponibil, la selectia de bijuterii in Sale (Oferta speciala).

Art. 5.2 Promotia se aplica la casa de marcat la emiterea bonului fiscal si la emiterea facturii la comenzile online,  in momentul vanzarii produselor  aflate in promotie .Art.6 Modalitate identificare si cumparare.

Art.6.1. O persoana poate achizitiona unul sau mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii si care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament, in limita stocului disponibilArt.7 Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.8 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila.

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.diamond-boutique.ro, semnalizare in magazine etc.).

 

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante.