Decizie   nr. 36 DBQ/24.05.2019

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

“Your little something blue just for you

 

Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR`94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5 inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

  Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea

Your little something blue just for you

          Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoarăpe perioada nedeterminatasi nu se cumuleaza cu alte promotii din magazinele participante.

           Art.2.3. Campania promoţionalăincepecu data03.06.2019, conform orelor corespunzatoare inceputului de program pentru magazinele online si a magazinelor fizice.

Art 2.4 Campania promotionala“Your little something blue just for you

 se va desfasura in:Art. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru toate modelele de verigheteexistente in stoc si/sau pentru toate verighetele prezentate ca model pe baza carora se efectueaza comenzi. Promotia se refera la oferirea cadou a semnului infinit din aur 14k alb, galben sau roz, pe snur albastru, in valoare de 125 lei, la comandarea oricarei perechi de verighete (Stella, Polello, Eternity, Semieternity etc). Nu se aplica promotia la comandarea unei singure verighete.

            Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata in magazinele fizice si online si in prezentul regulament si decizie. Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani. Art.5. Modul de desfăşurare al campaniei promoţionale

            Art.5.1. La comandarea oricarei perechi de verighete se ofera cadou semnul infinit din aur 14k alb, galben sau roz, pe snur albastru, in valoare de 125 lei. Valoarea cadoului se regaseste pe bonul fiscal emis de casa de marcat sau la emiterea facturii fiscale in momentul efectuarii platii finale, la ridicarea comenzii.

           

Art.6. Modalitate identificare si cumparare

            Art.6.1. O persoana poate primi bijuteria ce face obiectul acestei promotii daca indeplineste conditiile prevazute de prezentul regulament.

 

Art.7. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.8 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila.

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro, www.diamond-boutique.ro, semnalizare in magazine etc.).Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante.